top of page

Mannenpraat


mannencoach
Mannencoach Hans Haepers


Ware vriendschap blijkt pas echt in moeilijke tijden. Een vriend staat aan je zijde, ongeacht de omstandigheden. Met EXPEDITIE M overstijgen we de grenzen van vriendschap. We combineren diepgaande verbondenheid met gerichte persoonlijke groei .


Verleg je Grenzen met Een Kwalitatieve coach voor Mannen: Als toegewijde mannencoach luister ik met een scherp oor naar jouw potentieel, zelfs als jij nog niet helder ziet wat dat is. Samen zullen we de grenzen van je mogelijkheden verkennen en verleggen. Ontwikkel persoonlijk groei als man met een coach die aansluit bij jouw man zijn.


Groei Hand in Hand met Vriendschap: Vriendschap groeit mee met alle fases van het leven, net zoals een mannencoach. Ik wil jou helpen om niet alleen te groeien als man, maar ook om betere verbindingen met anderen op te bouwen.


Jouw Reis met Een Betrouwbare Mannencoach: Een betrouwbare mannencoach biedt een frisse blik, los van jouw verleden. EXPEDITIE M is gespecialiseerd in het creëren van een veilige ruimte waarin jouw groei centraal staat. Klaar om op jouw reis te gaan?


Onderzoek Jouw Potentieel met een Expert: Als ervaren mannencoach heb ik mij gedurende 15 jaar toegewijd aan mijn eigen groeiproces. Met een diepgaande opleiding als systemische en integrale coach en procesbegeleider, help ik individuen en groepen mannen om hun ware potentieel te ontdekken en te omarmen.


Ontdek Jouw Diepere Zelf: Herken je jezelf in situaties zoals worstelen met werkrelaties, zelftwijfel of een overweldigende spanning? Of misschien loop je vast in het ouderschap of je relatie? Laten we samen de diepere lagen verkennen en aanpakken.


Jouw Verhaal, Jouw Kans op Groei: Bij EXPEDITIE M nodig ik je uit om jouw unieke verhaal te verkennen. Want binnen dat verhaal liggen jouw kansen voor persoonlijke groei en transformatie.


Wacht niet en neem vandaag actie : Ben jij er klaar voor om de eerste stap te zetten naar een leven vol potentieel en groei? Maak vandaag nog gebruik van de GRATIS KENNISMAKINGSWANDELING

Bijgewerkt op: 20 mrt.

11. Hoe gaat het nu echt met mij?Het was volgens mij begin jaren 2000 toen ik de eerste keer bewust stil stond bij wat er werkelijk was. Voorheen leefde ik op de automatische piloot van de ene afleiding naar de andere. Lastige gevoelens wegduwen en ze rijkelijk overvloeien met toen nog alcohol of nicotine. En als dat niet werkte projecteerde ( en nog soms) ik mijn slecht voelen op iemand anders zodat ik er "vanaf" was.


Gek he... hoe je zolang iets doet dat eigenlijk niet werkt of in mijn geval het onbehagen, mijn slecht voelen nog groter maakte op lange termijn. Tot dat ene punt. Het punt van " creatieve hulpeloosheid" waarbij je bijna alle vermijdende strategieën hebt gehad en het existentieel gevoel van leegte , innerlijk pijn je aankijkt en je voelt dat wegkijken niet langer kan.


"Hoe is het nu werkelijk met me in dit moment?"

Dit momentum van diep weten dat er geen omweg meer is. Niet anders kunnen dan het aan te gaan door het te voelen zoals het werkelijk is. Er terug contact mee gaan maken vanuit zelfliefde en niet langer vanuit vermijdende zelfkritiek. Het toe te laten hoe het werkelijk voelt gaat makkelijker in het bijzijn van een andere milde mens , man. Na zoveel momenten van innerlijk "sterven" maar ook telkens terug "geboren" worden. Voelt het telkens weer alsof er een deel van mezelf terug zijn plek in neemt , terug thuiskomt waar het hoort.


De aard van wie ik ben is nog steeds eerder naar buiten gericht , creëren en blik op de toekomst. Toch leerde ik ondertussen meer en meer dagelijks contact te maken met mezelf en te vertragen vanuit eigenliefde. Als een vader en een moeder zorg te dragen voor deze schaduwkant. Het gekwetste innerlijk kind in mijzelf. Met vallen en opstaan bewust kiezen om ruimte te maken voor mezelf en wat er gevoeld wil worden vraagt oefening, tijd en een milde houding.


Dagelijks bewust worden van mijn lichaam en de spanningen die ik meedraag ervaar ik als een essentiële sleutel om inzicht en voeling te krijgen met de triggers in mijn leven.


Het woord schaduwkant zou kunnen insinueren dat het de slechte delen van ons mens zijn. Wel het tegenovergestelde is waar. Het zijn die delen die we vaak in onze kindertijd hebben achter gelaten, omdat het niet veilig was hebben we het contact verbroken met dit stukje voelen en zijn we in ons hoofd gaan wonen. Schaamte , boosheid , angst om achter gelaten te worden door volwassene waar we als kind afhankelijk van waren.


Dus de volgende keer als jij net zoals ik wel eens getriggerd wordt en je lichaam spant zich op of je begint te oordelen over jezelf of je lijkt even de grond onder je voeten niet meer te voelen.


" Wat heeft dit deel hier en nu nodig van mij als volwassen man?"


Durf dan even ruimte te maken voor wat er werkelijk is.

Fijn zal het niet voelen ,maar wellicht dient zich ook bij jou een deeltje aan dat terug wil thuiskomen in jezelf.

Steeds heler, steeds meer in contact met wie je werkelijk bent.

Het licht en de schaduw.


De man die volwassen is.


Je hebt het lang genoeg alleen gedaan....

Laat ons het samen doen!


Boek nu hieronder een gratis kennismakingswandeling met een puur natuur mannencoach.


Bijgewerkt op: 7 jul.

Een blog over moedige mannen die de innerlijke reis van hun leven aangaan. Klaar zijn om te groeien in het verhaal dat ze al zo lang in de schaduw meedragen. www.expeditie-m.be dat is samen duurzaam ontwikkelen in bewust man zijn. Na het lezen van deze blog ook zin in een gratis kennismakingswandeling?


Klik dan onderaan even door!!!


"De kracht van Hans , zit hem in de voelbaarheid van zijn eigen proces." Het inspireert en geeft me veel vertrouwen in de expeditie die ik begonnen ben."


1. Jij bent klaar voor het grote verhaal


Als zoekende man ging je waarschijnlijk al eens op zoek naar hulpbronnen zoals een boek over mindset of doorliep je al eens een coaching traject of misschien zelfs gesprekstherapie. Ondanks alles voel je diep vanbinnen dat er een patroon is dat vaak terugkomt. Zijn er thema's die je vaak liever in de schaduw houdt. De pijn van jouw "blauwe plekken" is vaak voelbaar in meer intiemere relaties. Je loopt al lange tijd met schaamte en schuldgevoelens rond en het voelt alsof je in cirkeltjes draait.


Als mannencoach sta ik zeer goed in contact met mijn eigen innerlijke wereld en weet ik als geen ander hoe destructief en energievretend jouw typisch mannelijke innerlijke dialoog kan zijn. Wat mannen dan ook vaak terug geven in sessies is dat ze het gevoel hebben dat alles er mag zijn tussen ons. De kracht van mijn langdurig persoonlijk ontwikkelingsproces ervaren mannen als erg verbindend. Daarnaast raak ik vaak diep iets aan waar mannen vaak nog geen taal voor ontwikkeld hebben. Hierdoor voelen mannen zich snel gezien in de essentie van wie ze zijn. Wanneer er genoeg veiligheid is , openen mannen zich en zijn ze klaar voor het grotere verhaal. Tonen ze de moed om kwetsbaar hulp te vragen en ontvouwt het proces zich stap na stap.Wanneer je met www.expeditie-m.be op expeditie vertrekt richting de man die jij werkelijk bent. Ontwikkel je gaandeweg een innerlijk kompas dat jij kan gaan toepassen in je leven. Een man in balans is zich bewust van zijn licht en zijn schaduwkant. Toont de moed om uit zijn comfortzone te gaan en handelt vanuit dienstbaarheid aan de wereld waarin hij leeft.


Je start altijd individueel met een intensief groeitraject om later eventueel door te groeien naar een diep transformerende groepsexpeditie waar je met andere mannen nog meer in de diepte zal doorgroeien en integreren als bewuste man.


Het resultaat van je eerste expeditie M

- Gegroeide eigenwaarde

- Meer flow in je leven

- Dieper bewustzijn over wie jij werkelijk bent als man

- Emotioneel meer verbonden met anderen

- Meer innerlijk rust

- loskomen van hardnekkige patronen in relatie met anderen

- Jezelf en je behoeftes werkelijk op de eerste plaats kunnen zetten


Je eerste expeditie M is een mooie blend van natuur - vuur - ademwerk - opstellingswerk - lichaamsgerichte coaching en enkele diep transformerende ervaringen die je enkel bij Expeditie M kan vinden.


Zin om gratis kennis te maken met een authentieke mannencoach?1
2
bottom of page