top of page

Waarom jij als man een mannencoach kan gebruiken.

Bijgewerkt op: 7 jul.

Een blog over moedige mannen die de innerlijke reis van hun leven aangaan. Klaar zijn om te groeien in het verhaal dat ze al zo lang in de schaduw meedragen. www.expeditie-m.be dat is samen duurzaam ontwikkelen in bewust man zijn. Na het lezen van deze blog ook zin in een gratis kennismakingswandeling?


Klik dan onderaan even door!!!


"De kracht van Hans , zit hem in de voelbaarheid van zijn eigen proces." Het inspireert en geeft me veel vertrouwen in de expeditie die ik begonnen ben."


1. Jij bent klaar voor het grote verhaal


Als zoekende man ging je waarschijnlijk al eens op zoek naar hulpbronnen zoals een boek over mindset of doorliep je al eens een coaching traject of misschien zelfs gesprekstherapie. Ondanks alles voel je diep vanbinnen dat er een patroon is dat vaak terugkomt. Zijn er thema's die je vaak liever in de schaduw houdt. De pijn van jouw "blauwe plekken" is vaak voelbaar in meer intiemere relaties. Je loopt al lange tijd met schaamte en schuldgevoelens rond en het voelt alsof je in cirkeltjes draait.


Als mannencoach sta ik zeer goed in contact met mijn eigen innerlijke wereld en weet ik als geen ander hoe destructief en energievretend jouw typisch mannelijke innerlijke dialoog kan zijn. Wat mannen dan ook vaak terug geven in sessies is dat ze het gevoel hebben dat alles er mag zijn tussen ons. De kracht van mijn langdurig persoonlijk ontwikkelingsproces ervaren mannen als erg verbindend. Daarnaast raak ik vaak diep iets aan waar mannen vaak nog geen taal voor ontwikkeld hebben. Hierdoor voelen mannen zich snel gezien in de essentie van wie ze zijn. Wanneer er genoeg veiligheid is , openen mannen zich en zijn ze klaar voor het grotere verhaal. Tonen ze de moed om kwetsbaar hulp te vragen en ontvouwt het proces zich stap na stap.Wanneer je met www.expeditie-m.be op expeditie vertrekt richting de man die jij werkelijk bent. Ontwikkel je gaandeweg een innerlijk kompas dat jij kan gaan toepassen in je leven. Een man in balans is zich bewust van zijn licht en zijn schaduwkant. Toont de moed om uit zijn comfortzone te gaan en handelt vanuit dienstbaarheid aan de wereld waarin hij leeft.


Je start altijd individueel met een intensief groeitraject om later eventueel door te groeien naar een diep transformerende groepsexpeditie waar je met andere mannen nog meer in de diepte zal doorgroeien en integreren als bewuste man.


Het resultaat van je eerste expeditie M

- Gegroeide eigenwaarde

- Meer flow in je leven

- Dieper bewustzijn over wie jij werkelijk bent als man

- Emotioneel meer verbonden met anderen

- Meer innerlijk rust

- loskomen van hardnekkige patronen in relatie met anderen

- Jezelf en je behoeftes werkelijk op de eerste plaats kunnen zetten


Je eerste expeditie M is een mooie blend van natuur - vuur - ademwerk - opstellingswerk - lichaamsgerichte coaching en enkele diep transformerende ervaringen die je enkel bij Expeditie M kan vinden.


Zin om gratis kennis te maken met een authentieke mannencoach?136 weergaven0 opmerkingen
bottom of page